1
צריך להדיח הבשר יפה יפה קודם שיתנהו בקדירה אע"פ ששהה במלח כדי צלייה לפי שהמלח שעל הבשר הוא אסור לפי שהדם מעורב בו ומ"מ אותו הדם שבמלח נדבק הוא במלח ומתייבש עמו ואין בו כח ליבלע בציר אלא עומד במקומו ולכך אינו אוסר הבשר:
צריך להדיח הבשר יפה יפה קודם שיתנהו בקדירה אע"פ ששהה במלח כדי צלייה לפי שהמלח שעל הבשר הוא אסור לפי שהדם מעורב בו ומ"מ אותו הדם שבמלח נדבק הוא במלח ומתייבש עמו ואין בו כח ליבלע בציר אלא עומד במקומו ולכך אינו אוסר הבשר: